Frisør & Wellness Hos Høeg 86673630 Online Booking: www.hoshoeg.dk

Hår oplevelser fra hverdag, modeshows, galla, brude, konfirmation, extensions, makeup, kurser m.m.

 

Jannie er nu udlært, og har bestået med flotte resultater. Vi ønsker Jannie en super spændende fremtid, med spændende job, og oplevelser

 

 

Jannie har her begået super flot teknisk klip og farve.. Jannie er super skøn og kreativ, en fantastisk pige :-)

Rikke har her fået top placering i konkurrence om special opsætning med undertema: metal: Vores Fantastiske Rikke er super kreativ og har opsætning/galla/Flet som sit speciale.

 

 

 

 

Nu har vi sagt farvel til Christina og Nina, de er begge udlært og skal videre.. Christina har været i USA og lært makeup'ens kunst. Hun er med som makeup artist i dette års julekalender.. Nina har flere planer i udsigt. Vi ønsker dem begge god vind, og en masse spændende oplevelser.

 

 Den sidste dag vi va samlet på salonen allesammen til noget lækkert mad. Vi kommer til savne dem begge. Fra venstre ses Marianne, Rikke ( ny elev), Nina, Annemette, Janni ( ny elev), Christina, Vibeke.

 

 

Ditte er lige hjemkommet fra Grancanaria hvor hun har arbejdet i salon... og før det tog hun et år med Livgarder uddannelsen..Godt gået Ditte :-) og tillykke med nyt job i Randers ( vi savner dig!!)

 

MODESHOW MED VORES DYGTIGE ELEVER

 

 

Galla / brude / Konfirmanter

 

VIP ARRANGEMENT MED KLAUS ELGAARD FRA TV2

Lukket vip arrangement.. Der kom en masse glade piger, som fik champagne, chips, chokolade.. og blev forkælet med hovedbundsmmassage, håropsætning inkl. aftenens tema - hårpynt ( stjerne ) som vi selv havde designet af ægte hår.. Makeuppen skulle også på plads inden de alle blev hentet igen og skulle til stor GALLA FEST PÅ GOLF SALONEN VIBORG .. Super skøn dag og MEGET inspirerende.

HUSK.. Du kan også bestille særlige VIP ARRANGEMENTER til dig, dit firma, veninder eller familie.. Hør nærmere om dette.

 

 

...HÅROPLEVELSER FRA HVERDAG...

Makeup til udklædning, foto arbejde, eller fest.